Osnovno barvno oblikovanje

Celotna ponudba pohištva za delavnice je standardno dobavljena v osnovni barvi RAL 7035 / 5012, razen če je v naročilu navedeno drugače. Osnovno barvno izvedbo lahko izberete v treh barvah RAL 7035; RAL 5012 in RAL 5010 za vsak del izdelka posebej - korpus, predale, vrata, noge delovnega pulta itd.

Video navodila za uporabo konfiguratorja

Za lažji začetek uporabe konfiguratorja pohištva v delavnici si lahko ogledate videoposnetek, ki prikazuje uporabo sistema in njegovih možnosti.

Kje in kako kupiti delavniško pohištvo POLAK

Vse naše izdelke strankam dostavljamo prek pogodbenih poslovnih partnerjev. Če vas zanimajo določeni izdelki, jih vnesite v našo e-zahtevnico in jih pošljite izbranemu poslovnemu partnerju v svoji regiji. Povezani poslovni partner bo stopil v stik z vami in skupaj se bosta dogovorila o načinu prevoza, plačilu in po potrebi o drugih podrobnostih vaših zahtev.

Elektronska ključavnica

Elektronske ključavnice, namenjene neposrednemu dostopu brez ključa do predalnikov, razvija in proizvaja podjetje POLAK. Napajanje s standardno baterijo 4x AA. Priporočena življenjska doba baterije je do 50 000 ciklov zaklepanja. Optična indikacija izpraznjene baterije. Podrobna navodila za uporabo so na voljo tukaj.

Kako uporabljati konfigurator pohištva za delavnice

Predstavljamo vam edinstven konfigurator pohištva za delavnice POLAK CZ. Intuitiven in pregleden vmesnik konfiguratorja vas vodi skozi sestavo izdelka od osnovnih dimenzij do manjših dodatkov.

Individualno barvno oblikovanje

Celotna ponudba pohištva za delavnice je lahko v barvah, ki temeljijo na ponudbi dodatnih barv. Doplačilo za individualno barvno oblikovanje znaša 8 % cene izdelka.

Prevoz in poškodbe izdelka med prevozom

Zagotavljamo prevoz majhnih in velikih naročil na Češkem in Slovaškem ter v tujini. Poškodovano blago med prevozom je treba prijaviti takoj po prejemu blaga.

Cilindrična ključavnica

Vse pohištvo za delavnice in garderobne omare so standardno opremljene s cilindričnimi ključavnicami, pri čemer sta vsaki ključavnici priložena dva ključa.