Računalniške in posebne omare

Računalniške in posebne omare

  • Delovne postaje za konstruiranje in merjenje v več različicah.
  • Z možnostjo steklenih stranskih sten kontrolne delovne postaje.
  • Računalniški terminal z lesenim predalom za tipkovnico.
  • Računalniška omara s predalom z izvlečnim dnom.

Delovne postaje za pregledovanje

Naše inšpekcijske delovne postaje so najboljša rešitev za zavarovanje merilnih instrumentov, orodij, strojne in programske opreme, izvajanje inšpekcijskih pregledov in arhiviranje inšpekcijskih poročil.

Celotno delovno mesto je mogoče zakleniti. Stranice zgornjega dela so lahko opremljene z varnostnim kaljenim steklom ali perforirano steno, sprednji del pa se zapira z aluminijastim rolojem z navijalnim mehanizmom. Rolet je zaključen z aluminijastim ročajem z vgrajeno ključavnico za odpiranje.

Spodnji del je opremljen s predali in vrati. Delovni pult je opremljen z uvodnicami za napeljavo kablov. Spodnji del je prezračen. Možna je različica z nogo na eni strani ali popolna konfiguracija po meri.

Računalniški terminal

Računalniški terminali so na vrhu opremljeni z omarico za monitor s steklenimi vrati na tečajih in nastavljivim nosilcem. To omogoča uporabo monitorja na dotik in računalnika All In One. Na spodnjem delu je lesen predal za tipkovnico, dvojna vrata in notranja polica. Izdelek uporablja sistem z enim tipkom.

Računalniška omara

Računalniške omare se od terminala razlikujejo po spodnji omari, ki je opremljena s predalom za tipkovnico z izvlečnim dnom. Računalniške omare so na voljo tudi v mobilni različici s koleščki. Izdelek uporablja sistem enega ključa.

Nadzorna soba MS101
Številka naročila: MS101

Nadzorna soba MS101

Nadzorna delovna postaja z nogo KZ101
Številka naročila: KZ101

Nadzorna delovna postaja z nogo KZ101

Računalniška omara PCZB
Številka naročila: PCZB

Računalniška omara PCZB

Računalniški terminal TPC1
Številka naročila: TPC1

Računalniški terminal TPC1

Prejšnji s Naslednji

{PRODAJA:Prodajna mreža POLAK CZ;Pohištvo za delavnice in garderobno opremo POLAK CZ lahko kupite prek prodajnega zastopnika. Izberite najbližjega.}

Potrebujete nasvet?