Delavnica in vertikalne omare

Delavnica in vertikalne omare

  • Omare serije SK s predali, policami in programom za obešanje.
  • Omare serije UK so primerne za shranjevanje plastičnih škatel.
  • Omare za tekočine so idealne za shranjevanje tekočega materiala.
  • Omare SR z rolojem in omare SP z drsnimi vrati.
  • Vertikalne omare z izvlečnimi perfopaneli za viseči program.
  • Vertikalne omare z drsnimi vrati za police in okvirje za orodje.

SK delavniške omare

Omare serije SK s 180° krilnimi vrati so med drugim namenjene uporabi visečega programa in predalov 54 x 27D z vsemi njihovimi prednostmi. Pri različicah s steklenimi vrati se uporablja varnostno kaljeno steklo. Omare je mogoče zakleniti z originalno oblikovno ključavnico POLAK dvotočkovnega sistema zaklepanja s tihim delovanjem.

Delavniške omare v Združenem kraljestvu

Omare serije UK s krilnimi vrati s kotom odpiranja več kot 90° so lažja oblika delavniških omar. Uporabljajo se predvsem za shranjevanje manjših in lažjih materialov ali za shranjevanje plastičnih škatel za manjše materiale. Variante s steklenimi vrati uporabljajo varnostno kaljeno steklo. Omare je mogoče zakleniti z originalno ključavnico POLAK design dvotočkovnega sistema zaklepanja s tihim delovanjem. Police so nastavljive.

Delavniške omare SR in SP

Te omare so posebej primerne za prostore, kjer zaradi pomanjkanja prostora ni mogoče namestiti omar s krilnimi vrati. V obeh vrstah omar so pocinkane police nastavljive v korakih po 25 mm.

Omare SR se zapirajo z aluminijastim rolojem z navijalnim mehanizmom. rolo je opremljen z aluminijastim ročajem z vgrajeno ključavnico za odpiranje.

Omare tipa SP imajo drsna vrata na krogličnih ležajih. Pri različicah s steklenimi vrati je uporabljeno varnostno kaljeno steklo. Omare je mogoče zakleniti z originalno oblikovno ključavnico POLAK s podaljševalnim mehanizmom.

Vertikalne omare z izvlečnimi perfopaneli

Izvlečni obojestranski perfopanel zagotavlja prilagodljivo shranjevanje predmetov in je opremljen s predali s popolnim izvlekom in blaženjem izvleka. Razmiki med ploščami so 230 mm pri omari s tremi perfopaneli in 172 mm pri omari s štirimi perfopaneli. Nosilnost enega izvlečnega perfopanela je 75 kg. Perfopanel lahko opremite z obešalnim programom, katerega posamezne elemente lahko izberete iz naše široke ponudbe.

Vertikalne omare z drsnimi vrati

Zasnova vertikalnih omar prinaša velik prihranek prostora. Zahvaljujoč vertikalnemu shranjevanju lahko vsebujejo do trikrat več orodja kot horizontalna različica. Razširitev vertikalnih omar ni zagotovljena s teleskopskimi podaljški, temveč se vrata premikajo neposredno po tleh na kolescih s krogličnimi ležaji. Nosilnost enega okvirja je do 400 kg. Na vsak okvir lahko pritrdite polico, ki je opremljena z gumijasto podlogo in zagotavlja optimalen prostor za shranjevanje, ali okvir za NC orodja za shranjevanje NC orodij.

{DETI}

SK2 SK2-003S omara za orodje
Številka naročila: SK2-003S

SK2 SK2-003S omara za orodje

SK1 SK1-003 omara za orodje
Številka naročila: SK1-003

SK1 SK1-003 omara za orodje

Ohišje s škatlami UK1 UK1-B21S
Številka naročila: UK1-B21S

Ohišje s škatlami UK1 UK1-B21S

Ohišje s škatlami UK1 UK1-B1
Številka naročila: UK1-B1

Ohišje s škatlami UK1 UK1-B1

Orodna omara SP2 SP2-001
Številka naročila: SP2-001

Orodna omara SP2 SP2-001

Roletna omara SR SR4-001
Številka naročila: SR4-001

Roletna omara SR SR4-001

Vertikalna omara z izvlečnimi perfopaneli VSP1
Številka naročila: VSP1

Vertikalna omara z izvlečnimi perfopaneli VSP1

Vertikalna omara z drsnimi vrati VSD1
Številka naročila: VSD1

Vertikalna omara z drsnimi vrati VSD1

Prejšnji s Naslednji

{POSLOVANJE:Prodajna mreža POLAK CZ;Pohištvo za delavnice in garderobno opremo POLAK CZ lahko kupite prek svojega prodajnega zastopnika. Izberite najbližjega}

Potrebujete nasvet?